Készletek

Nem tudod, vagy nem akarod letenni a cigit?

Ebben az esetben válassz egy kevésbé káros alternatívát és válts inkább elektromos cigarettára.
Közben spórolj akár több tízezer forintot is!

A fogyasztás élménye és látványa éppen olyan, mint ha cigarettáznál. A legfontosabb különbség azonban az, hogy nem mérgezed a dohányzás hozadékaival sem magad, sem...

Nem tudod, vagy nem akarod letenni a cigit?

Ebben az esetben válassz egy kevésbé káros alternatívát és válts inkább elektromos cigarettára.
Közben spórolj akár több tízezer forintot is!

A fogyasztás élménye és látványa éppen olyan, mint ha cigarettáznál. A legfontosabb különbség azonban az, hogy nem mérgezed a dohányzás hozadékaival sem magad, sem a környezeted.

Készletek menüpont alatt előre összeállított, teljes elektromos cigaretta készleteket találsz, amelyek már tartalmaznak e-liquidet is. Az e-cigi készleteket díszdobozban szállítjuk, melyekben természetesen hálózati, vagy USB töltőt is találsz.

Bővebben

Készletek 34 terméket találtam.

Alkategóriák

 • EGO/EVOD készletek

  EGO & EVOD KÉSZLETEK

  Legújabb eGo e-cigaretta készleteink a Vision High Tech gyártó termékeit tartalmazzák, melyek a piac híresen kiváló minőségű termékei, így nem érhet meglepetés, ha az eGo szettek közül választasz.
  Az eGo készleteket impozáns díszdobozban szállítjuk, így garantáltan nem fogsz szégyenkezni miattuk akkor sem, ha ajándékba szánod őket.

  Az Evod típusú modelleket USB-n keresztül is töltheted, akár az autóban, akár számítógépen keresztül. Mindemellett töltés közben is nyugodtan használhatod őket!

  dupla készletek a nevükből következően dupla alkatrészeket tartalmaznak, hogy kedved szerint – akár szüntelenül hódolhass szenvedélyednek. Az ilyen e-cigi készletek természetesen tartalmaznak USB/220V-os töltőt is.

  A készlethez egy 2.770 Ft értékű, 30 ml-es e-liquidet adunk ajándékba, amelyet az ízlésed szerint választhatsz ki a készletek oldalán.

  12500 Ft-tól INGYENES a kiszállítás az ország bármely területére!

 • KEZDŐ KÉSZLETEK

  Kell ennél jobb ajánlat?

  A Kezdő készletek menüponton belül azokat az elektromos cigaretta készleteket ajánljuk figyelmedbe, amelyek 7000 forint alatt vannak. Az ilyen modelleket elsősorban azoknak ajánljuk, akik 10 szál cigarettánál kevesebbet szívnak el naponta.

  Alacsony áruk ellenére ezek az e-cigi készletek kiváló minőségűek és mindegyik mellé ajándékba adunk 30 ml e-liquidet, melynek fogyasztói ára önmagában 2.770 Ft.

 • FESZ.SZABÁLYoZÓS...

  FESZÜLTSÉGSZABÁLYZÓS ÉS MOD KÉSZLETEK

  A feszültségszabályzós készletek az erős dohányosok (napi 10 szál felett) számára tökéletes megoldást jelenthetnek.

  Ebben a kategóriában valamennyi e-cigaretta készlet nagy teljesítményű akkumulátort és porlasztót tartalmaz, hogy hosszú távon is bírják a mindennapos terhelést. A összes e-cigi készlethez 30 ml e-liquidet adunk ajándékba, amellyel az üres e-cigi patront akár 20 alkalommal is fel tudod tölteni.

  A Crystal eGo V3 900 mAh és az 1300 mah professional készletek feszültségszabályzóval vannak ellátva, így Te magad szabályozhatod a páraképződés intenzitását. Minél magasabbra állítod a feszültséget, e-cigarettád annál több párát produkál.

  Az Evod USB Spinner 1700 mah készletek szintén feszültségszabályozósak, USB-n keresztük töltheted és használhatod is közben!

 • MOD BOXOK
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 34
Mutat 1 - 12 / 34